Veel belangstelling tijdens Dag van de Openbare Ruimte

Ingenieursbureau Westenberg stond als een van de standhouders op de ‘Dag van de Openbare Ruimte’ in Houten. Maar liefst 5081 bezochten deze tweedaagse beurs in Houten. “Veel bezoekers toonden interesse in ons integrale beheersysteem iASSET. We hebben een groot aantal vervolgafspraken gemaakt”, vertelt Matthea den Besten van Ingenieursbureau Westenberg.

Het was al de elfde editie van de grootste Nederlandse vakbeurs voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Ingenieursbureau Westenberg was voor de vijfde keer als exposant aanwezig.  “Wat opviel is dat bezoekers onze samenwerking met kennispartners interessant vinden, zoals Donkergroen en Spectrum die ook op de beurs stonden.

Tijdens de beurs hebben we veel bekende opdrachtgevers gesproken over de stand van zaken. Hier zijn diverse vervolgafspraken uit voortgekomen. Daarnaast hebben we ook kennis gemaakt met een aantal interessante potentiële opdrachtgevers.

Van 10-12 februari 2015 zijn wij weer aanwezig tijdens de Infra Relatiedagen in de Evenementenhal Hardenberg. Ons standnummer is dan 230. Graag tot ziens op onze stand!