Cursus Inspecties

Naar aanleiding van de CUR-aanbeveling 117:2020 Inspectie en advies kunstwerken, willen wij beheerders, toezichthouders en inspecteurs ondersteunen met specifieke cursussen.

In de cursus ”Inspecties” wordt u meegenomen in de bewustwording van allerlei aspecten die rondom de diverse soorten inspecties spelen. Mede aan de hand van genoemde CUR-aanbeveling wordt bij diverse soorten van inspecties ingegaan op zaken zoals voorbereiding, uitvoering, verwerking en presentatie van inspectiegegevens. De cursus wordt ook deels in de buitenlucht op een aantal kunstwerken uitgevoerd, waarbij meer de aandacht ligt op de praktische uitvoeringswijze (tips en trucs),  het herkennen van risicolocaties en oorzaken van de diverse schademechanismen. Tot slot en niet geheel onbelangrijk wordt ingezoomd op de rol van inspecties binnen het geheel van Asset Management en de invloed op tijd, risico’s en kosten.

Tijdstip
De cursus wordt gegeven op twee aansluitende dinsdagen van 09.00 – 16.30 uur.

Locatie cursus
De cursus vindt plaats in Harderwijk. Bij voldoende deelname kan de cursus op locatie worden gegeven, vraag naar de mogelijkheden.

Kosten
Totale cursuskosten bedragen € 1.345,= per persoon. Genoemd bedrag is inclusief cursusmateriaal en lunch en exclusief btw.

Cursusdata
Bekijk hier onze cursusdata.

Cursusvoorwaarden
Bekijk hier onze algemene cursusvoorwaarden.

Ervaringen
Bekijk hier onze ervaringen.

Aanmelden
Klik hier voor het aanmeldformulier.