Stagiair Inspecteur/Adviseur (Harderwijk, Heerenveen en Bergen op Zoom)

Ingenieursbureau Westenberg is een jong en dynamisch ingenieurs- en adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van beheer- en onderhoudsvraagstukken voor civiele kunstwerken en gebouwen. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers leveren wij diensten in de vorm van inspecties, herstelplannen, begrotingen, beleidsplannen, beheersystemen, bestekken en projectmanagement.

Functie omschrijving
Als stagiair(e) werk je zowel op kantoor als in buiten. Je bent (deels) verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van inspecties van diverse civiele constructies zoals bruggen, sluizen, viaducten enz.

Tevens verwerk je de resultaten in inspectierapporten en stel je met behulp van een integraal beheersysteem (iASSET) passende reparatie- en onderhoudsadviezen op. Ook kan het maken van tekeningen, bestekken en het houden van toezicht tot je werkzaamheden behoren.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) HBO Civiele Techniek. Een rijbewijs is geen verplichting maar een pre. Je ziet jezelf als een harde werker, met een open collegiale werkhouding en een no-nonsense instelling die sterk in zijn schoenen staat.

Leerdoelen
Aan het eind van je stage:

  • heb je kennis in het herkennen van schades en onderhoudsgevoelige onderdelen van diverse materialen zoals asfalt, beton, staal, hout en metselwerk;
  • heb je je bekwaamd in het maken van rapportages;
  • heb je leerzame werkervaring opgedaan;
  • en heb je (mits succesvol afgerond) een certificaat Cursus Asset Management.

Zie jij in deze functie een uitdaging en pas jij in het geschetste profiel? Neem dan contact met ons op.

Ingenieursbureau Westenberg B.V.
T.a.v. Barbara Hakkert
Westeinde 25
3844 DD Harderwijk

Telefoon 0341-467046
E-mail: b.hakkert@westenberg.net