Sander van Dijk productgroepmanager infra, realisatie

Sander van Dijk is de nieuwe productgroepmanager infra, realisatie van Ingenieursbureau Westenberg. Hij is beroepsmatig gezien in een andere wereld terechtgekomen en heeft veel zin in die uitdaging.

De 37-jarige Van Dijk woont in Zwolle met zijn vrouw, dochter en ‘een tweede op komst’. Werken deed hij de laatste jaren bij MACG (Management en Advies Collectief) in Groningen. “Ik ben na mijn opleiding begonnen bij Royal Haskoning in Steenwijk en werkte daarna bij Arcadis. Bij MACG Groningen werkte ik als teamleider van de afdeling Infra. Wij waren vooral bezig met bouw- en woonrijpplannen en ontwerpen. Altijd samen met ontwikkelaars. Ik zocht echter een nieuwe uitdaging, ook vanwege de reistijd naar Groningen.”

Emile Hoogterp bracht vervolgens het contact met Ingenieursbureau Westenberg tot stand. Van Dijk stapt in een voor hem nieuwe wereld. “Kunstwerken zijn bij mij altijd wat onderbelicht en juist daarom vind ik deze functie een mooie uitdaging. Ook omdat je veel samenwerkt met opdrachtgevers, bijvoorbeeld bij bestekken en het opstellen van contracten. Ingenieursbureau Westenberg heb ik leren kennen als een standvastige en innovatieve organisatie met veel jonge mensen. Het is een heel fris bedrijf. De komende tijd wil ik het team goed leren kennen en kijken waar we nog verder kunnen verbeteren.”