Gabriël Boekhold

Stage van september 2019 tot januari 2020
Vestiging Harderwijk
Hogeschool Windesheim te Zwolle

Van september 2019 tot en met januari 2020 heb ik stage gelopen bij Ingenieursbureau Westenberg in Harderwijk. Het was mijn tweede stage en ik heb er een goede ervaring aan overgehouden. Ik heb veel geleerd en werkervaring opgedaan. Wat ik het fijnste vond aan de stageperiode, is de diversiteit tussen kantoorwerk en op inspectie gaan.

In het begin van mijn stageperiode was ik vooral bezig op kantoor en heb daar voorbereidingen van inspecties en materieelbeheer gedaan. Na een maand ben ik meegegaan met een inspectie. Het project in kwestie heb ik vanaf het begin tot het einde mee gemaakt waardoor ik een goed beeld heb gekregen van het hele proces en ik heb daar veel van geleerd. Tijdens mijn stageperiode heb ik twee nachtinspecties van de Roermondtunnel meegemaakt.

De bedrijfscultuur is erg gezellig. Op de vestiging in Harderwijk zaten gemiddeld 26 personen waardoor iedereen elkaar kent. Als stagiair ging ik vooral om met de inspecteurs en een groot deel daarvan zijn ook buiten het werk vrienden.