Stagiair marketing

Ingenieursbureau Westenberg is een jong en dynamisch ingenieurs- en adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van beheer- en onderhoudsvraagstukken voor civiele kunstwerken en gebouwen. Voor een groeiend aantal opdrachtgevers leveren wij diensten in de vorm van inspecties, herstelplannen, begrotingen, beleidsplannen, beheersystemen, bestekken en projectmanagement.

Wij zijn op zoek naar een stagiair met een flexibele houding en de volgende kwaliteiten:

  • Je bent een 3e of 4e jaars HBO student en volgt een opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie.
  • Je bent een accuraat, enthousiast, zelfstandig en leergierig persoon.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je weet van aanpakken en je hebt oog voor de grote lijnen, maar ook voor details.
  • Je bent vanaf februari 2017 beschikbaar.

 
De stage zal bestaan uit het assisteren van de marketingmedewerker. Je kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals het voorbereiden van diverse beurzen, het onderhouden van de website, het schrijven van artikelen voor de externe nieuwsbrief, het meedenken over het marketingconcept en het bijhouden van social media.

Wij bieden je een stageplek aan in een organisatie die waarde hecht aan korte lijnen en gemakkelijke communicatie in alle lagen. Daarnaast bieden wij een plezierige werksfeer, een gedegen leertraject met goede en persoonlijke begeleiding, een eigen werkplek en een marktconforme stagevergoeding.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je reactie met CV naar b.hakkert@westenberg.net of bel voor meer informatie naar Barbara Hakkert, tel.nr. 0341-467046.