Projectleider – Bergen op Zoom

Wij zijn een jong en dynamisch ingenieurs- en adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het oplossen van civieltechnische vraagstukken. Jouw rol wordt de aansturing van het opstellen van bestekken, het toezicht houden of de directievoering op renovaties en nieuwbouw van civieltechnische kunstwerken.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met een flexibele houding en de volgende kwaliteiten:

  • Een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek.
  • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.
  • Communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk.

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van een project en realiseert dit project door het coördineren en/of aansturen en inhoudelijke controle van projectmedewerkers. Daarnaast houdt de projectleider zich bezig met het werven van nieuwe opdrachten bij bestaande relaties.

Je functioneert optimaal in een omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen in jouw functie. Daarnaast voel jij je prettig in een groeiende organisatie die volop in beweging is en je herkent jezelf in het volgende:

  • Resultaatgerichte instelling.
  • Staat stevig in je schoenen.
  • Klantgerichte instelling.
  • Energiek, flexibel, enthousiast en initiatiefrijk.

Wij bieden je een werkplek aan in een organisatie die waarde hecht aan korte lijnen en gemakkelijke communicatie in alle lagen, er is dus persoonlijke aandacht voor iedere werknemer. Daarbij kent onze organisatie goede arbeidsvoorwaarden.

Zie je in deze functie een uitdaging en pas jij in het geschetste profiel? Stuur dan je motivatiebrief met curriculum vitae naar b.hakkert@westenberg.net.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij werken niet met detacheringbureaus.